Calificări europene, Austria-Polonia 0-1 datorită Piatek GROUP C – prima dată fără goluri Irlanda de Nord-Estonia 2-0-, în reluarea Irlandei de Nord închide cazul Estoniei decid McGinn și o rigoare Davis.

Noi a cheltuit 64 de milioane de incassandone 12, nu ieftin. am făcut un început dedicat apărării, apoi am închis cu Soriano și Zaza. Iago? acesta a fost cu noi timp de doi ani, are 12 goluri și 12 asistă, el este un tip vestiar, respectabil , suntem încântați să-l, Mazzarri a mai făcut un pas înainte, setul mai central și l-au învățat lucrurile pe care le văd în domeniu, pentru mine este un jucător extraordinar care se confruntă cu un potențial neîmplinit și ne va arăta lucruri frumoase. ca și pentru Izzo, este un buy mare, pentru că este un jucător de la Torino, are o sarcină, o dorință de a face bine, este un `tremendista“ prima oră. defilarea Sirigu Perisic? nu am făcut bine să mă gândesc chiar de un secol orld să-mi lipsească de Sirigu și, într-adevăr, să-și reînnoiască contractul. ” Pe Var – În ciuda unui raport până în prezent nu prea pozitiv, Cairo a numit „un mare susținător“ al Var deși „lucrurile așa cum întotdeauna sunt dezvoltate Nu ar trebui să fie, probabil, chiar mai clar și reguli evidente atunci când trebuie. du-te la Var sau nu, asta este o zonă gri în care pot exista erori, și nu mai este nevoie. nu am vrut să comenteze episoade săptămâna trecută romi, a crezut Mazzarri acolo. am preferat să-l lase arbitri calm “. Torino, vorbește Iago FALQUE: „Mazzarri A fost un pic„Inca *** la …?“Cr7 și seria – Cairo, de asemenea, a vorbit despre sosirea lui Cristiano Ronaldo în limba italiană:” Cu siguranță există interes el și la Juve, dar mulți alții au investit în calitate de romi și Inter, suntem pe locul al doilea ca dezechilibru cumpărări / vânzări. ceea ce contează investește foarte mult pe pepiniere și centrele de formare pentru tineri, cum ar fi în Belgia și Franța, poate deveni o forță motrice critică pentru a rula echipa națională. Și dacă naţional funcționează totul altceva beneficii. ” El a vrut să încheie cu luarea în considerare a începerii datele sezonului de fotbal: „Liga de la începutul la 18 august Se întâmplă în Franța, Anglia, în cazul în care începe chiar înainte, nu-l văd așa de rău cred că este o modalitate de a se conforma altora. țări, pentru că există Național și în cazul în care o parte dintre ele este mai bine înainte și are avantaje. este corect să se conformeze cu ceea ce fac alții. ” Gasport © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

Douăzeci și unu martie 2019 – Milano exaltare de Piatek. Noutatea afp Ligii Națiunilor este (deocamdată) stocate, de așteptare pentru semi-finale în luna iunie. Astăzi începem cu tradiția: este timpul pentru a de calificare pentru Euro 2020. În așteptare pentru a vedea Italia Roberto Mancini, în domeniul sâmbătă împotriva Finlandei în Udine, au fost la fel de multe ca 10 meciuri programate astăzi.

Kazahstan-Scoția (3-0), a deschis mingea: în Piatek seara, substitut, târât Polonia, Belgia și Croația (cu unele dificultăți) a găsit cele trei puncte împotriva Rusiei și Azerbaidjan. Holland Poker pe Belarus. Calificări europene, Austria-Polonia 0-1 datorită Piatek GROUP C – prima dată fără goluri Irlanda de Nord-Estonia 2-0-, în reluarea Irlandei de Nord închide cazul Estoniei decid McGinn și o rigoare Davis.

mecuri live

Olanda-Belarus 4-0 – Totul ușor pentru Orange împotriva Belarus. Nici măcar un minut de joc, iar gazdele sunt imediat înaintea: multicameral mulțimile Shitov, intercepteaza Depay și după ce lipsește portarul nici o greșeală. La 20 „Wijnaldum este rețeaua de dublare la câțiva pași de portar. În a doua jumătate a Depay (penalty) și van Dijk a închis meciul. Grupa E – Slovacia-Ungaria 2-0 – slovaco Škriniar, Kucka și Hamsik off pe piciorul drept și a învins Ungaria.

Avantajul de gazdele de aproape: centrare Rusnak, Duda îl împinge pe net. Match închis 85 „de aceeași Rusnak. Croația-Azerbaidjan 2-1 – Campionii vice-lume luptat de debut, dar ia acasă trei puncte importante. surpriza a fost scorul la 19 „cu un drept mare de Sheydaev, cravată croată la 44“ cu Barisic corp la corp.

Croația evită flop-ul remiză 79 „datorită frumoasei rețeaua Kramaric, bun la găsirea în colțul de sus, după dribbling în zonă. Perisic în câmpul 90“, Brozović banca de rezerve. Mancini, a vrut cu disperare vârful aici este pentru cei care se vor baza G GROUP – Israel-Slovenia 1-1 – 1-1 se termină lupta dintre Israel și Slovenia: echipa oaspete una până 48 „cu Sporar, trage fostul Palermo Zahavi 55“ . Macedonia-Letonia 2-1 Macedonia controlează, dar se sperie în finală va lua acasă cele trei puncte.

11 „Aliosk, pe asistă Pandev, a rupt meciul; dublarea jumătate de oră de Elmas, alături de câteva minute. Isajevs încercați să redeschidă discuția de la 87“, dar în recuperarea gazdelor a închis meciul cu încă Elmas. Austria-Polonia 0-1 – Persoane cu mulți “italian” a fost 1 „: Szczesny, Bereszyński, Zielinski și Milik (înlocuit cu interval de Frankowski).

La 59 „în Piatek în loc de Zielinski. Și nouă minute sunt suficiente pentru a Pistolero Milano pentru a debloca meci: ușor labă poarta goală pentru evoluția vârful rossoneri unui colț. GRUPUL I – Kazahstan 3-0-Scoția – Nu există nici un joc Astana Arena: Kazahstan scade Scoția. Start șocuri pentru oaspeți: 6 ‘Pertsukh deblochează meci, 10’ Vorogovskiy alunecat depășește Bain.

Scoțienii nu a reușit să găsească șocul și începe greblat în recuperare chiar și trei de un fel: o centrare a lui Suyumbayev, câștigând fostul șef al Zaynutdinov extremei bara (51 „). Cipru-San Marino 5-0 – Cipru plimbări San Marino. În Nicosia gazdele, a condus banca de dall’israeliano Shimon, 5-0 victorie: patru goluri prima jumatate a anului. Belgia-Rusia 3-1 – Meciul cel mai interesant al serii nu a trădat așteptările: Belgia, târât de un pericol super, decât Rusia.

Găzduiește 14 de plumb „cu Tielemans, imediat remiză rusă: Courtois adoarme și pierde mingea, Cheryshev nici o greșeală. La 44 „pericol este dobândită și transformă pedeapsa: 2-1. Și, în cele din urmă jucător Chelsea marchează-unu doi membri ai personalului și a închis meciul. VIDEO DE JURNAL TV Gasport © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

08 noiembrie 2018 – Milano Lupte, un spectacol și mângâieri firmei împotriva CSKA Axe Milano, care zboară până la 13 înainte de a pierde în finala, 90-85. Cursa minunat că campionii italieni par să înțeleagă în a treia perioadă, condus de Micov și James. Revenirea rus în al patrulea set înainte de realizat de De Colo și închis de Higgins și Hines, care cu Rodriguez, a pus piesa câștigătoare în ultimele două minute ale meciului.

AX Armani Exchange Olimpia Milano – CSKA Moscova Repere Turkish Airlines Euroliga RS Runda 6.mp4 cursa – Partea mai bună CSKA, care este inspirat imediat un Clyburn, 0-7 cu tripla fosta Ulm. Se deblochează Ax cu Tarczewski, înainte de a fugit cu coșul în tranziție pentru Mike James, 6-7 ștampilat de Micov. Brooks lupta în vopsea, dar Milan irosit trei posesiuni ofensive suplimentare, ripostă De Colo-Bertans, 11-12.

Acesta invocă nas Olimpia, care folosește inspirația lui James, de obicei, a declanșat, Micov propovăduiește Gudaitis a mulțumit 5 transformarea, 21-16, la sfârșitul primului trimestru. Antrenorul cere energie Itoudis la „a doua linie“ Blaze Higgins arată sub ea, Hines și Clyburn sigiliu noul rus preluarea, 23-25. Mâinile rapide ale Rodriguez lansa tranziția de oaspeți, Gudaitis angajează lupta cu Hunter, lituaniană scufundat pentru noul egalizator înălțime 29.

Ridicați bate echipa rusă, care capitalizeaza fiecare greșeală a proprietarilor, Rodriguez pune bomba completă a invitaților remiză, 29-36.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir